• +36703879091
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 09:00-17:00

Egyedi nappali és hálószobabútorok tervezése és kivitelezése:

Lakásunk egyik fontos része a nappali. Sok időt töltünk itt, ezért fontos, hogy a nappali bútoraink kivitelben, méretben, praktikumban megfeleljenek igényeinknek.

Előszeretettel használjuk a polc és fiókrendszereket, a látszó vagy rejtett világításokat kiegészítve a textíl, bőr textúrákkal, festett háttérgrafikákkal.

Otthonunk meghitt helyisége a hálószoba. A hálószoba szerves része a gardróbszekrény. A forgalomban rengeteg gardróbszekrény kapható. A multikban kapható gardróbszekrények többsége anyagkispórolt kivitel, lapraszereltek, emiatt időbeli tartósságuk erősen kérdőjeles.

Amennyiben nem szeretne hevenyészett, kispórolt anyagfelhasználást, réseket, hézagokat látni a fal és a bútor között, azaz méretre gyártott tartós kialakítást szeretne, jó helyen jár!

A gardróbok belső elrendezését egyedileg tervezzük az Ön igényeihez igazodva. Amennyiben sok a nadrágja, nadrágtartót ajánlunk, amennyiben sok az inge és kabátja, praktikus helykihasználású tárolóvasalatot javaslunk.

Ezen túl polcokkal, fiók kihúzású polcrendszerekkel, kosarakkal, akasztókkal, nyakkendő, cipőtárolókkal igyekszünk teljes funkcionalitást adni.

KREAFORM. MINDEN, AMI BÚTOR!

© 2024 Kreaform Kft. Minden jog fenntartva. // Mobil / Viber: +36703879091 / Email: info@kreaform.hu