• +36703879091
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 09:00-17:00

Egyedi konyhabútorok tervezése és kivitelezése:

A konyha napjainkban a lakás egyik legfontosabb színtere. Innen indul és itt találkozik  a nap végén a család, sok időt töltünk a konyhában, főképp, amióta közkedvelt a konyha-nappali kapcsolatos egy légtér kialakítás.

A konyhabútorokkal kapcsolatban az esztétikumon túl a funkcionalitást tenném nagyon fontos elvárásnak. A funkcionalitás elvét követve előszerettel ajánljuk és alkalmazunk fiókrendszereket, rendezőket, le és felnyíló magas minőségű vasalatokat, nagy tárolókapacitású kamravasalatokat, valamint a sarkok maximális kihasználására alkalmas sarokvasalatokat.

A función túl az esztétikum is nagyon fontos. Manapság közkedvelt a bútor megvilágítása, legyen szó a pult megvilágításáról vagy a szekrényen belüli megvilágításról.

Egyre több ügyfelünk már nem csempeburkolatban gondolkozik, ehelyett szeretne egyedi hátfalakat a konyhabútora mögé. Ezen un. nyomtatott üveghátfalakkal valóban személyre szabott, egyedi, tartós hátfal készül.

A részletgazdag tervezési, a gondos gyártási és a figyelmes telepítési, beszerelési munkánknak köszönhetően funkcionális, esztétikus és tartós konyhabútorokat kapnak ügyfeleink.  

KREAFORM. MINDEN, AMI BÚTOR!

© 2024 Kreaform Kft. Minden jog fenntartva. // Mobil / Viber: +36703879091 / Email: info@kreaform.hu