• +36703879091
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 09:00-17:00

Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk (egyedi bútorok tervezése és kivitelezése):

A konyha napjainkban a lakás egyik legfontosabb színtere. Innen indul és itt találkozik  a nap végén a család, sok időt töltünk a konyhában, főképp, amióta közkedvelt a konyha-nappali kapcsolatos egy légtér kialakítás.

A konyhabútorokkal kapcsolatban az esztétikumon túl a funkcionalitást tenném nagyon fontos elvárásnak. A funkcionalitás elvét követve előszerettel ajánljuk és alkalmazunk fiókrendszereket, rendezőket, le és felnyíló magas minőségű vasalatokat, nagy tárolókapacitású kamravasalatokat, valamint a sarkok maximális kihasználására alkalmas sarokvasalatokat.

A función túl az esztétikum is nagyon fontos. Manapság közkedvelt a bútor megvilágítása, legyen szó a pult megvilágításáról vagy a szekrényen belüli megvilágításról.

Egyre több ügyfelünk már nem csempeburkolatban gondolkozik, ehelyett szeretne egyedi hátfalakat a konyhabútora mögé. Ezen un. nyomtatott üveghátfalakkal valóban személyre szabott, egyedi, tartós hátfal készül.

A részletgazdag tervezési, a gondos gyártási és a figyelmes telepítési, beszerelési munkánknak köszönhetően funkcionális, esztétikus és tartós konyhabútorokat kapnak ügyfeleink.  

Lakásunk egyik fontos része a nappali. Sok időt töltünk itt, ezért fontos, hogy a nappali bútoraink kivitelben, méretben, praktikumban megfeleljenek igényeinknek.

Előszeretettel használjuk a polc és fiókrendszereket, a látszó vagy rejtett világításokat kiegészítve a textíl, bőr textúrákkal, festett háttérgrafikákkal.

Otthonunk meghitt helyisége a hálószoba. A hálószoba szerves része a gardróbszekrény. A forgalomban rengeteg gardróbszekrény kapható. A multikban kapható gardróbszekrények többsége anyagkispórolt kivitel, lapraszereltek, emiatt időbeli tartósságuk erősen kérdőjeles.

Amennyiben nem szeretne hevenyészett, kispórolt anyagfelhasználást, réseket, hézagokat látni a fal és a bútor között, azaz méretre gyártott tartós kialakítást szeretne, jó helyen jár!

A gardróbok belső elrendezését egyedileg tervezzük az Ön igényeihez igazodva. Amennyiben sok a nadrágja, nadrágtartót ajánlunk, amennyiben sok az inge és kabátja, praktikus helykihasználású tárolóvasalatot javaslunk.

Ezen túl polcokkal, fiók kihúzású polcrendszerekkel, kosarakkal, akasztókkal, nyakkendő, cipőtárolókkal igyekszünk teljes funkcionalitást adni.

Az építészetben a fürdőszoba egy rendkívül dinamikusan fejlődő helyiség.

A fürdőszoba tervezésekor, az építkezés előkészítési fázisában előre érdemes tervezni a bútorok helyét, hogy a világítások, szifonok ideális helyen legyenek.

Az általunk készített fürdőszoba bútorok garantáltan biztosítani fogják a dolgos hétköznapok utáni felüdülést!

Cégünk egyik fő profilja a cégek, irodák, szállodák, vendéglátóipari egységek bútorokkal való kiszolgálása.

Legyen szó tárolószekrényekről, munkaállomásokról, szállodai és éttermi pultokról, az üzlettéri bútorok teljes portfoliójával rendelkezünk.

Ezen bútoroknál a funkcuinalitás fő szerepet játszik, amit maximálisan figyelembe veszünk.

Előszeretettel használjuk a belsőépítészet újdonságait, rejtett tárolókat, design világításokat, kárpitos anyagfelhasználást.

KREAFORM. MINDEN, AMI BÚTOR!

© 2024 Kreaform Kft. Minden jog fenntartva. // Mobil / Viber: +36703879091 / Email: info@kreaform.hu